lördag 5 februari 2011

Jahapp...

Inga tveksamheter vad som händer här va?

Tja vad säger man... Än så länge är det bara Elsie, men jag väntar med spänning på vem som kommer härnäst. Med tanke på min nuvarande arbetsgivare borde jag kunna få fram odds på det!

För någon vecka sedan berättade jag för Betty om att hon gick hos en dagmamma när hon var mindre. Vidare berättade jag att det var några fler barn där och att det var hemma hos en tant. På grund av lite frågor fick jag fylla på med att det bara var dagtid och hon var så liten att hon bara kunde krypa den första tiden.

Så tidigare ikväll började hon återberätta det hela lite som att hon ville checka av att hon fattat allt korrekt; "När jag var liten bodde jag på ett barnhem, och jag fick krypa dit varje dag."

Det var tur att hon sa nåt kul, för kul har vi inte i överflöd just nu...

1 kommentar: