torsdag 6 maj 2010

Sånt som bara händer när man är själv...

Oj vad länge sen jag skrev. Kan bero på att jag jobbat lite på ett nytt skrivbord till övervåningen:


Nytt skrivbord på övervåningen.

Det ska ännu målas och duttas en aning. Och kanske ett par svordomar till över dessa snea väggar. Återkommer med en ny (bättre) bild när det börjar arta sig.

Sen tillbringas ju en hel del tid med såna här:


Elsie snaskar glass.

Övrig tid funderar jag en del på varför sånt här händer:
Elin skulle iväg på kör så jag fick gå in och göra Elsie sällskap på toan. Det såg ut som hon var på väg att "avlägga rapport", som man säger, då Betty kom och annonserade på sedvanligt sätt att hon var bajsnödig. Jag bad henne hålla sig lite eftersom toan var upptagen. Exakt 3 sekunder efter att Elin stängt ytterdörren hördes Betty; "Jag har bajsat på mig. Förlåt". Kanske en shart(*), eller bara ren otur. Hursomhelst åkte Elsie snabbt ner på golvet och Betty upp på toan. Stackars liten, hon blev lite ledsen men såg mest snopen ut. När jag sedermera började tappa upp ett bad åt Betty blev det för mycket även för Elsie; hon kissade på golvet. Vad är det med tjejer och ljudet av rinnande vatten? Och varför händer sånt när ingen annan finns hemma att hjälpa till?


Annars kan man få höra såna här vackra sånger nu för tiden: Snippa, snippa, snippa. Snopp, snopp, snopp. La la la. Tjejer har snippa och killar har snopp. La la la.
Har hört den några gånger i lite olika tappningar. Någon som är i upptäckarlandet!?


(*)Shart - When one farts and a little shit comes out.
(Kolla in Philip Seymour Hoffman som den excentriske konstnären i Along came Polly)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar