onsdag 26 januari 2011

Första gången...

Ett tag sen sist, så mycket har hänt. Och mycket som hänt för första gången. Till exempel så gjorde jag en äkta trippel kombo på akuten för första gången i mitt liv i höstas. Nåt för memoarerna.

Elsie har hunnit gå en hel dag utan blöja, och hunnit kissa på sig för första gången (och andra, tredje osv). Hon har även hunnit fylla 2 år för första gången, träffat tomten, sett fyrverkerier. Däremot var det andra gången i hennes korta liv som hon fick ta sig igenom Hasa-loppet häromdagen. Det pratas fortfarande om förra gången det begav sig. Så till den mildra grad att en annan förälder stoppade mig en morgon för nån vecka sedan; "var det du som var med förra...?" jag nickade jakande. "Oj."

Och Betty då. Jag tror hon upptäcker en ny känsla för första gången varje dag. Hon har hunnit bli kär för första gången, men troligtvis utan att förstå hela innebörden. Nån vecka senare var hon kär i en ny!

Själv har jag jobbat på mitt nya jobb för första gången. Träffat massor av folk, för första gången. Och fått uppleva hur det är att pendla, med flyg, för första gången.

...och första gången någonsin blev det en riktigt lång paus på bloggen. Men med så mycket vi upplevt för första gången så är jag ursäktad.

1 kommentar:

  1. Äntligen stod nåt nytt att läsa, jag öppnar ju bloggen nästan varje dag så.............../Mor

    SvaraRadera