onsdag 31 mars 2010

Nästa tack!

I nättras (ett av dom få gotländska ord som faktiskt är användbart!)... I nättras blev jag förvisad till soffan. Låter kanske illavarslande, men det var i min kära frus barmhärtighet - "Sov på soffan du, så att du får sova ut ordentligt, jag tar barnen". Den du! I kombination med att vattenflödet i källaren börjat minska (knack, knack, ta i trä, tvi tvi m.m.), och den nyinköpta torrsugnings-/grundvattens-/länspumpen så är de övriga nattliga bestyren betydligt mildare. Kom även på att vi på allvar måste börja ladda batterierna inför helgens aktiviteter. Sömn är hårdvaluta just nu.

Så i morse gick jag upp för att väcka Betty. Hon låg på min plats. Elin hindrade mig med orden - "hon har feber". Det gick snabbare än vad jag trott. Undrar om vi kommer få användning för golvslipen vi hyrt till helgen...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar