onsdag 10 februari 2010

Elsie trivs

Efter att ha läst samma två böcker varje nattning i över en vecka är det svårt att hålla entusiasmen och inlevelsen uppe. Nu är det Snövit och en liten Pixibok som heter Modeshow som gäller - "En ko i eleganta trosor" lockar fram samma bubblande skratt varje kväll. Och det är lika spännande varje gång Snövit luras ut i skogen av jägaren för att bli dödad.

Elsie verkar trivas på dagis. Det är inte lika spännande dock, och hon har nu förstått att jag faktiskt försvinner därifrån. Och eftersom vi nu kommer dit lite tidigare än under inskolningen så kommer det ingen barn-hord i maffiahälsning längre. Det lockar fram ett par tårar... tills hon ser den där helt oemotståndliga djurfarmen i miniformat.

Ibland förvånar jag även mig själv. Ikväll har jag hunnit komma hem för sent, städat, nattat barn och spacklat halva övervåningen. Är det nån gång jag varit värd en öl så är det nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar