måndag 1 februari 2010

Maniac Monday

Jag skrattade inte bara. Jag fullkomligt garvade läppen av mig när jag imorse fick höra Betty sjunga följande:

Bä bä vita lamm
gick på restaurang
vet du vad dom gjorde
bajsa under bordet
men då kom polisen
och släppte värsta fisen

Oerhört dumt av mig insåg jag efteråt. Jag fick höra den inte mindre än 38 gånger innan vi var framme vid dagis. Jag var ju tvungen att fråga vem som lärt henne den sången och föga förvånande fick jag svaret "dom stora tjejerna på dagis".

Efter middagen fick Betty lite russin av Elin. Hon tog några stycken och la som öga-öga-näsa-mun i handen. Sen satt hon en stund och pratade med figuren. Helt plötsligt vräkte hon i sig alla samtidigt som hon ropade "RUSSIN TANT Mooaahahaha" med värsta Dr Evil-skrattet. Vansinnigt fyndigt och kul, men jag ville inte fråga var hon fått det ifrån.

Sen till det tråkiga. I en lugn form av panik-hysteri (vilket innebär att Elin ränner runt medan jag står still och tänker) insåg vi att våran kamera är borta. Det föreligger överhängande risk att den ligger i en snödriva. När Elsie badade beskrev Elin ångesten ganska bra med orden - "gör för guds skull inget kul nu Elsie!".

2 kommentarer:

  1. Ni har så roliga barn ju.. (-:

    SvaraRadera
  2. Dagen höjdpunkt att få läsa detta!/Mor

    SvaraRadera