tisdag 2 februari 2010

Inskolning, dag 7

Idag hade Elsie en kudde med sig till dagis. Den enda del av inskolningen som jag tänkt att hon skulle kunna vara lite tveksam till. Att sova på annan plats än hemma är ju lite läskigare än att vara vaken. Men det verkar som att Elsie har gått in för detta med samma lugn och beslutsamhet som jag. Således inga problem. Dagisfröken hade fått så mycket kramar, klappar och pill i håret så hon nästan oxå somnade.

"Ge Elsie en mandarin, och hon är din vän för evigt" lyder ett gammalt djungelordspråk. Jag låter bilderna tala för sig själva:
Och om du inte förstått det; kameran är återfunnen. Ska inte gå in på några detaljer, men jag har en känsla av att mitt eftertänksamma lugn hade ett litet finger med i spelet även här!

Och eftersom kameran är tillbaka har jag uppdaterat vår utflykt till Bara som var senast den användes med bilder och filmer.

1 kommentar: