onsdag 3 februari 2010

Inskolning, dag 8

Nu kom protesterna. Dagisfröken sa att det var väntat, för protesterar gör dom alla till slut. Det innebar att hon var inte sugen på att vara ute (i en iskall snö-från-sidan-storm!!), det tog tio minuter istället för fem att somna (i ett rum fullt med leksaker och nyvunna kompisar!!) och hon ville inte vara med på sångstunden.

Jag kan smälta allt utom sångstunden, hon som börjar head banga till allt från "Lilla Snigel" till "Gubben i lådan" här hemma. Men så fick jag höra att det hade stormat in 13 för henne helt okända barn in i ett trångt lekrum och skrikit och härjat. Då hade nog även jag blivit lite putt.

Nu är det i varje fall per definition snökaos på ön. På väg mot stan i morse såg jag en dikeskörning och körde förbi en bil redan i diket där dom höll på att baxa ur föraren. Drivorna på vägen var nästan meterhöga på sina håll. Den enda plogbil jag såg stod vid sidan om med en till synes uppgiven förare. Jag har skottat bort 10 kubik snö framför garaget idag... två gånger. Och detta ska tydligen fortsätta i åtminstone en månad till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar