fredag 5 februari 2010

Inskolning, dag 9 OCH 10

Nej, det blev inget inlägg igår. Det kan bero på att jag och Elsie stressade hem för att möta upp en elektriker. Sen spenderade jag hela kvällen med att förlytta drygt 100 kubik snö vilket gjorde att jag senare var för trött för att lägga upp fingrarna på ett tangentbord.

Det hände ändå inget extraordinärt igår. Jo föresten. När vi kom till dagis drog jag som vanligt av Elsie overallen och ställde ner henne och hon lommade som vanligt iväg. Men... plötsligt vände hon och rusade tillbax med öppna armar. Jag fick en bamsekram och en redigt blöt puss på kinden. Mysigt. Efter två veckor verkar hon ha snappat upp min och Bettys rutiner.

Elsie är i varje fall nu inskolad, godkänd och klar. Förutom på en punkt; hon har inte bajsat. Kan ju låta lite udda för den oinsatta. Men tydligen är det så för små barn att "där man bajsar, där är man trygg". Dessvärre har hon varje dag visat hur trygg hon känner sig hemma precis innan vi åkt och strax efter vi kommit hem.

I övrigt skulle jag nu kunna säga att Elsie kan gå. Det vill säga, hon går hellre än kryper och reser sig upp utan stöd när hon ramlat. Då kan man gå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar