fredag 8 januari 2010

Hurra hurra för mig.. igår

En fantastiskt trevlig födelsedag. Opretentiös och lugn. Jag fick sång (men dom hade nog försovit sig, för Elin och Betty kom smygandes när jag satt och åt frukost), en skjorta och ett flygplan hoplimmat av glasspinnar. Sen har jag ju fått världens största vedklyv och ett par fodrade och självlysande arbetshandskar.

I bilen på väg till dagis i morse konstaterade Betty att det var väldigt tråkigt att Ebbot har flyttat och inte får gå på dagis längre. Och nästan lika tråkigt att Clara är i Thaliand. "Men jag kan leka med Mia, Linn, Vidar, Joel....." så rabblade hon upp hela plutonen. Hon verkar trivas.

Och jag trivs helt OK på jobbet, följande höjde temperaturen en aning på fikarasten:
- "Hur lång tid tar det för grejerna att komma hem? 14 dar eller?"
- "Nej nej... nej, 10 arbetsdagar, max.".

(P.S. Resa till Bulgarien i september är bokad. Härligt. D.S.)

1 kommentar: