tisdag 19 januari 2010

"Jag kan skriva"

Elin är sjuk. Så pass sjuk att hon var till doktorn idag. Då fick jag chansen att möta upp Elsie och bjuda henne på lunch. Låter nog mer glamoröst än det var - vi delade en fiskgratäng på vårdcentralens mathörna. Men jag suger åt mig all "quality time" jag kan.

Elin har ju tidigare aviserat att Betty kan läsa. Nu kan hon tydligen skriva oxå. Mycket stolt proklamerade hon ut "PAPPA, jag kan skriva" så fort jag kom hem. Men denna gång kunde hon bevisa det:

PEYTT

Elin hade skrivit BETTY på ett papper, och Betty försökte härma. Hon fick dit "PEYTT". Tillräckligt nära tycker jag. Hon hade även lärt sig att knäppa knappen på byxorna själv. När vi skulle byta om för natten ville hon visa tre gånger att hon kunde knäppa själv. När hon var ombytt, tandborstad och klar hade hon hunnit knäppa den där knappen 20 gånger... minst.

1 kommentar:

  1. Nu blev jag glad igen när jag ser att du skrivit. Jag kollar varje dag för det är så jätteroligt att läsa det du skrivit.

    Jamen vi har ju sagt hela tiden att hon är så himla duktig. Men att skriva redan vid 3-års ålder, ojoj. Smarting.

    kramar/Mor

    SvaraRadera