torsdag 28 januari 2010

Inskolning, dag 4

Dagen kunde ju ha börjat lite roligare. På väg mot garaget fastnade Betty i den djupa snön, och själv hade jag Elsie på ena armen och försökte manövrera snöskyffeln med den andra. 30 minuter tog det innan jag hade en tillräckligt stor ränna att förpassa ut bilen genom.

Men ve den som ej är förberedd. Trots snökaoset stod jag och Elsie som vanligt i givakt 09:00. Efter gårdagens soff-mys med alla små barn såg jag fram emot denna dag. Så det var med en hyfsad bit besvikelse jag mottog ett "Du kan nog gå nu Tobias. Elsie känns redo." Jahapp. Får nog söka en praktikplats eller nåt för att komma åt den där soffan igen.

Jag åkte och köpte en varsin ny halsduk till de små, och nya vantar till Elsie. Det behövs i detta globalt uppvärmda snökaos vi lever i. Sen åkte jag och köpte tapeter oxå innan jag styrde tillbaks för att hämta upp lillen. Hon somnade, precis som alla tidigare dagar, i bilen på väg hem. Eller somna är fel ord, däcka-av-total-utmattning är bättre beskrivande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar