tisdag 5 januari 2010

Tjej-grejer

Så är man inne på andra dagens arbete. Vansinnigt svårt att helt plötsligt anpassa sig efter en väckarklocka. Igår kom jag till jobbet strax efter nio! Idag något bättre, halv nio. Verkar som jag behöver tre dagar för att komma i fas, och imorgon är det ledig dag! Bara att börja om. Nästa dag som ligger i fas är på lördag!

Undrar om det är en tjej-grej det här med frukost. Betty sitter bara å petar på mackan och Elin brukar vara likadan. Själv kan jag fullkomligt kasta i mig mat 2 sekunder efter jag vaknat. Likadan är Dinkel, medan jag märkte i morse att Doris gärna vill ut och springa i 10 minuter innan hon kan äta.

Bettys kompis Clara åker till Thailand idag. Jag berättade det för Betty i morse och väntade mig kommentarer om poolbad, sol, mat etc. Men icke. Efter en kort stunds fundering; "Har hon Mimmi eller Hello Kitty på sin baddräkt?". Måste oxå var sån där tjej-grej...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar