tisdag 12 januari 2010

Lekkamrat

Elsie har tydligen inte blivit den lekkamrat Betty hoppats på. "Hon är inge rolig. Bara tar mina saker" sa hon idag när jag kom hem. Jag försökte förklara och visa hur man kan leka med en 1-åring. Det funkade i ungefär 7 sekunder. Elsies ögon är i varje fall stora som tefat ständigt riktade mot storasysters upptåg. På gott och ont.

Tydligen kan Betty läsa nu oxå. Jag ställer mig tveksam, men Elin hävdar att hon känner igen orden "boll" och "vovve" (ur nån Max-bok). Siffrorna känner hon ju (oftast) igen, så kanske ändå.

Och hostan den består. Småfisarna börjar bräka som små lamm så fort de somnat in. Och Elin har fått känningar av förkylning. En riktig rundgång vi hamnat i. Må vintern snart vara över...

1 kommentar:

  1. Klart hon kan läsa! hon är ju supersmart har vi sagt hela tiden./mor

    SvaraRadera