onsdag 27 januari 2010

Inskolning, dag 3

Nu börjar det ta fart. 09:00 stod vi i entrén och alla barnen välkomnade Elsie i en riktig "maffia-gruppkram". Strax efter var hon djupt inne i leken med de andra. Själv såg jag knappt röken av henne.

Jag satte mig i en soffa och efter en liten stund kom en liten pojke fram och gav mig en leksak. När jag började leka lite med den kom ytterligare två pojkar med hela famnen fulla av leksaker. En pojke föreslog en bok och strax efter var hela mitt knä fullt av små barn. Även jag hade blivit accepterad i gruppen!

Senare gick vi ut. Där träffade vi Betty. Det var kul att se hur Elsie sken upp som himlens alla stjärnor när hon såg henne. Själv höll jag mig i bakgrunden och lekte istället med några andra av Bettys Krabban-kompisar. Det var riktigt kul. Inget dumt jobb dom har, dagisfröknarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar