fredag 22 januari 2010

I am Hero

Nu var det ett tag sen jag skrev lite. Och jag har en anledning till varför; HTC Hero. Den var slutsåld på hela ön, så det tog några dagar extra att få hem den. Men det var värt väntan. I stort sett alla andra på jobbet har skaffat sig en iPhone, så jag känner mig en aning utanför. Men det ger ju goda möjligheter att jämföra. Det visar sig att iPhone har en sak som Android saknar - inbyggd VPN klient. Och vet du inte vad det är behöver du det inte. I allt annat slår Android iFånen med hästlängder. Hursomhelst, det har gått några kvällar med "pillande"!

Jag laddade hem ett ritprogram till telefonen och satte den i händerna på Betty. Det tog inte mer än 2 minuter så fixade hon att styra runt menyerna med pekfingret. Funderar på att göra samma sak med programmen jag utvecklar på jobbet. Fixar en 3-åring det så borde ju en medelålders administratörstant fixa det (tycker man).

Sista dagen på jobbet idag. Igen. Föräldraledig på måndag. Igen. Skönt att växla lite såhär. Det skulle jag kunna fortsätta med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar