fredag 29 januari 2010

Inskolning, dag 5

Idag var jag bara inne å vände på dagis när jag lämnade Elsie. När jag gick vinkade hon så glatt. Sen ägnade jag ett par timmar åt golv-scouting. Vi ska lägga nytt golv på övervåningen så jag åkte runt till ett par byggfirmor och hörde mig för. Blev faktiskt inte ett dugg klokare för det. Vet bara vilka jag inte ska återkomma till.

Det var dax för första lunchen idag. För Elsie alltså. På dagis. När jag hämtade henne fick jag höra att kocken gjort en ny soppa dom aldrig haft förut. Och Elsie hade vräkt i sig 3 portioner. Således döptes soppan till "Elsie-soppan". Kocken har noterat det inför framtida bruk. Och inte blev hon sådär vart-har-du-varit-upprörd när jag kom. Snarare jag-vill-inte-åka-upprörd. Ser ju ut att gå bra detta...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar