söndag 31 januari 2010

Tapetsera mera!

Renoveringen går på högvarv. Du kan se hur det såg ut innan. Lite ljusare och gladare va? Taklister, golvlister, fönsterlister, nytt golv och nytt tak på detta så är vi i hamn. Bara resten kvar alltså, som man brukar säga.

För den intresserade heter tapeten Borås Linné (tror jag).

Jag har för mig att jag, efter att ha tapetserat vardagsrum och kök, sa nånting i stil med "aldrig mer". Det var lite av anledningen till att vi målade i sovrummen uppe istället. Nu hette tapeten "Easy Up"; man klistrar direkt på väggen, trycker dit en bit direkt från rullen, och skär av. Tapeten kändes även lite tjockare än traditionella varianter vilket gjorde att jag inte la lika mycket krut på underlaget. Jag är inte sämre än att jag kan ändra mig (som vanligt); tapetsera mera!

1 kommentar:

  1. Underbart vackert! Du fick inte två rullar över? När jag nu äntligen ska tapetsera med den så är tapeten slut och jag kan inte hitta den någonstans...

    SvaraRadera