fredag 18 december 2009

Betty Spaghetty

Nyss hemkomna från ett kaosartat Visby city. Julskinkan är införskaffad. Som alla andra dagar när vi kommer hem rusar Betty in på lekrummet. Dagens danspass stundar. På stereon skrålar "Betty Spaghetty". Det är nån slags gladpop som just nu är "da shit". Om jag redan nu börjar ledsna på musiken från barnrummet, hur ska det då gå om 10-15 år...?

Apropå musik. Har ni lyssnat på musikhjälpen på P3? Vem som helst får för 50 spänn önska en låt. Det bevisar bara en sak; P3:s musikproducenter är i sin iver att sända ut det senaste helt värdelösa. Jag har aldrig hört så bra musik på radion som denna vecka. Jag och Elsie satt och diggade till Dio's Holy Diver in till stan. Den har nog aldrig spelats dagtid på P3 förut.

Nu har jag fått höra från två från varandra oberoende dagiskällor att det blir tufft att börja dagis på vintern och inte kunna gå. Då får man kräla runt i snön vilket ju kan bli lite kallt. Så nu är det hårdträning som gäller. Har liksom inte lagt manken till på samma sätt som med Betty. Orättvist så det förslår. Men det är väl vad syskon är till för; att lära sig orättvisa.

1 kommentar:

  1. Vadå, orättvisa, är det bra eller dåligt? undrar någon som försökt vara rättvis.

    SvaraRadera