tisdag 15 december 2009

Snö snö snö

Det toksnöar ute. Vet inte riktigt hur jag känner för det. Pulka fram=kul, snöskyffeln fram=mindre kul. Undrar just om det verkligen är min uppgift att skotta snö när jag är hemma och tar hand om barnen. Eller vad säger ni genus-experter? Jag har t.ex. i många år försökt lära Elin att byta däck på bilen, men hon vägrar (men olika ursäkter varje år). Men idag har jag, efter mycket övertalning, i varje fall lyckas få henne att åka och besikta bilen!

Vilket härligt luciatåg vi fick se igår. Kallt och stämningsfullt. Efteråt bjöds det som vanligt på glögg, pepparkakor och kaos. Många föräldrar som vill stå längst fram! Men jag slogs, armbågades och härjade bara för att kunna leverera dessa bilder till er. Håll till godo.1 kommentar:

  1. Kommentaren kom på fel ställe, här ska den va.
    TACK SÅ MYCKET för film dom är jättefina, kul att dom har tåget utomhus./mor

    SvaraRadera