lördag 5 december 2009

Vad tyst det blev

I morse kom "Moffa" och hämtade Betty. Hon ska sova över där så hon och jag packade ett lite sova-över grejer i en väska. Oj vad spännande. Sen slängde jag in barnstolen på passagerarsidan i morfars veteran-volvo och satte Betty där. Gösses så spännande! Hon fick även en tablettask som färdmuta och lyckan var total.

Men vad tyst det blev. Det var länge sedan jag hörde sådan tystnad. Bara Elsies försiktiga frustande när hon kröp omkring hördes. Jag blev tvungen att slå på radion.

Mot eftermiddagen lyckades jag söva Elsie i vagnen och backade in bilen i garaget. Där utförde jag ett däckbyte så snabbt att formel 1 stallen skulle bli avundsjuka. Dessutom helt ljudlöst!

Elsie har nu nästan försovit sig i detta ljudtörstande hus så middagen blir alldeles försenad. Kanske ska gå direkt på lite TV-mys istället. Dessvärre äter ju inte Elsie varken godis eller chips så det blir mycket till mig... och inget till Elsie, nä jag får nog laga lite mat ändå.

1 kommentar:

  1. Tänk att Betty blivit så stor att hon vågar åka utan mamma o pappa och sova över, kul./ Mor

    SvaraRadera