onsdag 9 december 2009

Trötta

Elsie är nu i skiljelandet mellan förmiddagsvilans vara eller icke vara. För trött för att vara vaken, för pigg för att sova. Förstår det inte riktigt för det sägs ju att barn växer när de sover, och växer gör hon. Om nätterna snittar hon 6 deciliter! välling. Så hon borde ju vilja sova. Lägg därtill en halvtrött och grinig Betty som börjar bli less på att hon inte får vara på dagis och leka så har du våran onsdagsförmiddag.

Häromkvällen satt jag och Betty och tittade på TV när det var nåt inslag med Bounce. Hon satt djupt försjunken i beundran vad det verkade. Om det är det eller det faktum att dans är ett stående inslag på dagis låter jag vara osagt, men igår kväll fick jag se detta:
Jag blev tvungen att klippa filmen ungefär halvvägs då filen annars blev för stor. Originalet kan man få se vid annat tillfälle! Jäkligt trixigt att lägga upp oxå om man inte (som jag) vill dela filmen med hela världen genom YouTube eller liknande. Tryck på Play och vänta tills den har buffrat klart.

EDIT: Jag har nu fixat en riktig "spelare" för att spela upp filmsekvenser så nu kan jag lägga upp fler.

2 kommentarer: