fredag 18 december 2009

I väntan på nattens dom

Igår försökte jag som vanligt förneka bort det. Och som vanligt fungerade det inte. Nu går jag lös på te och alvedon istället. Halsont bär djävulens sigill. Kanske är det Elsie som har smittat mig. Jag menar, jag har ju inte träffat så många andra. Hon kanske har haft ont i halsen hon med, och inte alls skrikit för ingenting som jag ibland får för mig. För nånting är det ju alltid. Igår kväll var det VM i att inte somna igen. Hon och jag låg på soffan. Och efter att hon fyllt hela rummet med metangas till den gräns att jag inte ens vågade tända en tändsticka, förstod jag att hon kanske besväras av något! Nu sitter vi på toan, har gjort så senaste halvtimman, i väntan på nattens dom. För jag tror inte att ICA:s upngo har vad som krävs....

"Innovation är nödens barn" (gammalt djungelordspråk). Bäbisgröten är slut så Elsie fick havregrynsgröt i morse. Mortlade havregryn (Elins tips). När jag såg den gråa geggan jag kokat ihop fick jag verkligen anstränga mig för att hålla min. Hennes tunga kanaliserade smakupplevelsen rakt ut genom varje ansiktsmuskel. Och efter att ha gått igenom hela känsloregistret bestämde hon sig för att det nog var gott. Men var det varken mjölk eller lingonsylt med på skeden kom det ut igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar