fredag 11 december 2009

Sova? Nej tack!

Dagisprocessen fick ett litet, men hanterbart, bakslag idag. Start var tidigare satt till 11:e januari men blev idag ändrat till den 25:e. Vi ska försöka pruta ner det till den 18:e. Det får (sen Thailandsresan den självklara) prutmästaren Elin sköta. Själv ska jag fundera på hur jag ska knäcka för min arbetsgivare att jag kan börja fört runt den 5:e februari, efter att ha planerat hela våren efter att jag skulle komma tillbaks den 4:e januari!

Ganska intressant att jämföra tidslogik mellan en 3-åring och en 1-åring. För 3-åringen är allt som varit=igår, allt som händer nu=idag och allt som kommer hända=imorgon. För 1-åringen finns inget annat än "nu". Läggningsprocessen har tydliga inslag av dödsångest för tillfället. Fia och morsan har tjingat barnvakt till nästa Uppsalavistelse och till er vill jag önska lycka till ;-)

1 kommentar:

  1. Vad orättsvist, jag svarde före både dessa och var tog det vägen, detta med data och kommunikation vet man inte var det blir......
    Jag hävdar att jag har första tjingen

    /Far

    SvaraRadera