måndag 14 december 2009

Lucia

Luciadagen började mycket trevligt. Blev väckt av en lucia, en tärna och en liten tomte som sjöng luciasånger. 5:e året i rad sa Elin (olika uppsättningar dock) och jag blir lika överraskad varje gång.

Sen fick Elsie spel igår kväll igen. Grät sig till sömns runt 21:30. Stackars Betty blir så bekymrad så hon inte heller kan somna. Själv tänkte jag att när hon somnat så sent borde det kunna bli en härlig sovmorgon och låg uppe och kollade film på TV - revelj 06:30! Så här sitter man, trött, kolsvart ute och ett hånfullt piggt barn bredvid.

...

För en liten stund sedan la Elsie en liten papperslapp i en glasskål. Sen tittade hon lite chockat på mig och när jag nickade uppmuntrande började hon skratta frenetiskt och la en brakskit. Hon kan ju faktiskt slänga lite gjädjestänk i smolkbägaren. Nu åker den där papperslappen i och ur skålen under glada tillrop. Träning träning. Senare idag ska vi fortsätta träna på att gå. Snart så...

...

Ahhh.... nu börjar det ljusna ute (klockan är 8).... det SNÖAR! Marken är ju helt vit! Kan bli fint till luciatåget på dagis senare idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar