onsdag 16 december 2009

Mer pappa. MER!

Nä, jag börjar tvivla på det här med att handla på nätet. Öppet köp, javisst, men det skulle kosta mig 405 spänn att skicka tillbaks TV-skiten (den heter så nu). Vi har beslutat att ta vägarna förbi butiken när vi åker upp mot Uppsala. Jag ska ha tillbaka pengarna, och en ursäkt för att dom säljer sånt skräp.

Vilken miss jag gjort! Elinor ringde tidigare och undrade vart vi var. Det är Elsies BVC-sköterska. Det är en medelålders tant, så det var bara att koppla på den "vanliga" retoriken. Och när samtalet led mot sitt slut var hon väldigt nöjd och glad över att kunna erbjuda oss en ny tid måndag nästa vecka. HA. (Har jag sagt att jag nu läst ut Henrik Fexeus "Konsten att läsa tankar". Så passa er...;)

Jag har börjat omvärdera snön. Det är ju faktiskt kul. Lika säkert som att jag kommer göra en omvänd omvärdering nånstans i månadsskiftet januari/februari. För det där med att Elin skulle skotta vet jag inte ens om det är värt att ta upp till diskussion...


Vi byggde upp en liten extra kulle på fornlämningen.

Mer pappa... MEEEEER!

1 kommentar:

  1. Jag skottar när du helt bara sådär tar fram juldukar och kokar knäck!

    SvaraRadera